Uitbreiding kantoor Amsterdam

Embed is per 1 januari 2013 verhuisd naar:

Pietersbergweg 1 Gebouw A Etage 4
1105 BM Amsterdam

Begin februari 2012 heeft Embed een vestiging in Amsterdam geopend. Dit is een positieve ontwikkeling gebleken voor Embed, want inmiddels is Embed aan de Ruyterkade uit haar voegen gegroeid.
Het kantoor aan de Ruyterkade was een plek voor besprekingen met (potentiële) klanten, het geven van demonstraties en het was een werkplek voor de business developers van Embed. Door de vele interessante opdrachten die Embed in Amsterdam en de rest van de Randstad heeft, opent Embed nu ook een engineering afdeling in Amsterdam.

Embed krijgt in de Randstad veel uitdagende kansen. Bijvoorbeeld in de creatieve sector, waarin Embed actief is. In Amsterdam zijn volop culturele activiteiten, waarbij tegenwoordig custom moderne elektronische producten onmisbaar zijn. Embed ontwikkelt voor de creatieve sector de nieuwste elektronica voor hun creatieve uitingen. Ook internationaal heeft de afdeling Amsterdam een voordeel. Veel (hoofd)kantoren van internationale bedrijven zijn in de Randstad gevestigd en Embed Amsterdam is goed bereikbaar voor internationale klanten.

Het team engineers in Amsterdam is aan het groeien. Ook start in Amsterdam in februari een groep enthousiaste stagiairs en afstudeerders met het ontwikkelen van een robot.

Het kantoor in Groningen blijft uiteraard de service leveren die u van Embed gewend bent.

Wilt u onze nieuwe vestiging komen bekijken, of wilt u kennismaken met het team in Amsterdam? U bent van harte welkom! Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Embed.