Seminar ‘Design Automation & Embedded systems’ – HET Instrument

Tijdens het seminar Design Automation & Embedded systems heeft Embed een presentatie gegeven met als onderwerp: ‘Smartphones, tablets en app toepassingen in embedded elektronica’.

Het seminar vond op 28 september 2012 plaats tijdens de beurs ‘HET Instrument 2012‘ Lourens Rozema presenteerde names Embed over de toepassingen van smartphones, tablets en app toepassingen in embedded elektronica.

In Nederland gebruiken 5 miljoen mensen een smartphone en bijna 3 miljoen een tablet. De technologische ontwikkelingen op het gebied van smartphones en tablets gaan razendsnel. Dit resulteert in kwalitatief hoogstaande producten met een relatief lage prijs. Hierop inspelen is voor ontwikkelaars zoals Embed zeer interessant. De bediening van deze embedded hard- en software kan bijvoorbeeld met een mobiele telefoon gebeuren, in plaats van met een afstandbediening. Voor de user interface kunnen tablets gebruikt worden.
Deze presentatie toonde hoe een ontwikkelbedrijf als Embed gebruik maakt van smartphones en tablets voor het bedienen van custom hardware en inspeelt op de nieuwste ontwikkelingen.

Bekijk de presentatie ‘Smartphones, tablets en app toepassingen in embedded elektronica‘.