Expound2K NMEA2000 gateway

Embed heeft voor Expound de Expound2K ontwikkeld. Een NMEA2000 gateway, waarmee u uw navigatiegegevens overal aan boord kunt inzien.

Uw navigatiegegevens overal aan boord

De Expound2K stuurt uw navigatiegegevens van uw boot draadloos naar uw iPad, tablet of smartphone. De Expound2K werkt op elk NMEA2000 netwerk. U sluit de Expound2K eenvoudig aan op dit netwerk en via Wi-Fi stuurt de Expound2K de navigatiegegevens naar uw iPad, tablet of smartphone.

Uw navigatiegegevens live op uw boord-pc

Om altijd up-to-date navigatiegegevens te hebben, sluit u uw Expound2K aan op uw boord-pc. Uw boord-pc krijgt via een kabel alle navigatiegegevens binnen, waarmee u meteen kunt navigeren. Een veilige navigatieoplossing.

Koppel uw favoriete navigatie apps

Om uw navigatiegegevens overal aan boord in te zien, kunt u gebruik maken van uw favoriete navigatie apps. U downloadt deze apps eenvoudig op uw iPad, tablet of smartphone. Vervolgens kunt u via de Expound2K de navigatiegegevens bekijken.

Eenvoudig zelf te installeren

Sluit de Expound2K eenvoudig zelf aan op het NMEA2000 BUS systeem van uw boot en profiteer van de vrijheid en betrouwbaarheid van de Expound2K.

Hoe het werkt

Op uw boot heeft u allerlei sensoren. Bijvoorbeeld een dieptemeter, GPS, water snelheid meter, kompas en windmeter. Deze sensoren zijn door middel van een lange kabel met elkaar verbonden, als uw boot beschikt over het NMEA2000 BUS systeem. De meeste moderne boten hebben dit systeem. U sluit de Expound2K zelf eenvoudig met één kabel aan op het NMEA2000 BUS systeem. De Expound2K ontvangt vervolgens de gegevens van de NMEA2000 sensoren op uw boot. Via een draadloos (Wi-Fi) signaal, stuurt de Expound2K de navigatiegegevens van de sensoren naar uw iPad, tablet of smartphone. Door middel van een app kunt u de navigatiegegevens inzien.

Verder kunt u de Expound2K aansluiten op uw navigatie PC. De Expound2K stuurt dan de navigatiegegevens naar uw navigatiesoftware. U navigeert op een veilige manier, want de navigatiesoftware is altijd up-to-date met de laatste navigatiegegevens.

Expound2K infographic

Apps

Om de navigatiegegevens op uw iPad, tablet of smartphone in te zien, kunt u apps downloaden in de Google Play Store of de App Store. U heeft de keus uit verschillende navigatie apps.  Apps die u onder andere kunt gebruiken, zijn: NMEAremote (Zapfware), MID Wifi (Veera Solutions Oy), iOnboard (DigitalYacht Ltd.), WinGPS (Stentec).