Embed genomineerd voor de Groninger Ondernemingsprijs!

Stichting ‘Groninger Ondernemingsprijs van Het Jaar’ heeft Embed genomineerd voor de Groninger Ondernemingsprijs 2014. De stichting wil ondernemingen helpen goed te presteren, om groei van de Groninger economie te stimuleren. Door een goed presterend bedrijf in de schijnwerpers te zetten, kan het als voorbeeld en stimulans dienen voor andere ondernemingen.

Sinds 1997 wordt de Groninger Ondernemingsprijs uitgereikt door de provincie en de stad Groningen. De uitreiking vindt 27 november plaats in Martiniplaza in Groningen. De jury, die onder voorzitterschap staat van de gedeputeerde van Economische Zaken, heeft uit de aanmeldingen 10 bedrijven gekozen, waar van Embed er één is. Uit de 10 bedrijven, kiest de jury op 2 oktober 3 finalisten.

Juryvoorzitter Yvonne van Mastrigt: “De jury is dit jaar verwend met een prachtige kandidatenlijst. Stuk voor stuk bedrijven die een mooi visitekaartje voor Groningen zijn. Het was lastig om uit de kandidatenlijst 10 koplopers te selecteren maar we zijn er goed in geslaagd. De jury wenst de genomineerden veel succes in het vervolg van de competitie!”

http://www.ondernemingsprijs.nl/