Elektronica ontwikkeling

Embed ontwikkelt op een professionele manier embedded elektronica. Embed ontwerpt de elektronica volgens de wensen van de klant en maakt gebruik van de jarenlange ervaring van hoog-opgeleide engineers.

Als standaard embedded elektronica niet voldoet, roepen klanten de hulp van Embed in. Embed ontwerpt dan embedded hardware op maat voor de klant. Of klanten nu precies voor ogen hebben hoe de hardware moet worden, of als klanten alleen een idee hebben dat Embed helemaal uit moet werken; Embed vindt altijd de passende oplossing voor de vraag van de klant.

Het voordeel van custom elektronica is dat de elektronica alle de functies heeft die de klant daadwerkelijk nodig heeft. De klant denkt mee in de gewenste specificaties, afmetingen en kosten van het product. Standaard elektronica biedt deze mogelijkheid niet.

Embed werkt gestructureerd en de klantwens staat centraal. Dit zorgt voor een optimale samenwerking met de klant, waarbij het resultaat van hoge kwaliteit is. Embed ontwerpt, ontwikkelt prototype hard- en software en begeleidt de klant in het vervolgtraject van het kiezen van een behuizing en het produceren.

Embed heeft elektronica ontworpen voor diverse sectoren, zoals de zorg, kunst- en theatertechniek, scheepvaart/maritiem, en de medische sector.

In de portfolio zijn diverse voorbeelden van projecten van Embed te zien.