Bezoek HET Instrument!

Bezoek gratis HET Instrument, de grootste technologiebeurs in Nederland.

  • Amsterdam RAI, 25 t/m 28 september 2012
  • Industriële elektronica, industriële automatisering, laboratorium technologie
  • Beurs én conferentie: 400 exposerende bedrijven
  • Gratis deelname via Embed

Bezoekt u dit jaar HET Instrument?

HET Instrument is een internationaal bekende beurs, waar ook Embed de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van embedded elektronica en software presenteert.
De beurs telt meer dan 400 exposanten en er vinden interessante seminars plaats. Vorig jaar trok HET Instrument meer dan 17.000 bezoekers.
Naast industriële elektronica zijn ook industriële automatisering en laboratorium technologie vertegenwoordigd op deze beurs van het FHI.

Embed staat in stand 1B101, hal 1. Hier laat Embed door middel van praktijkvoorbeelden de laatste ontwikkelingen in embedded elektronica zien uit de zorg, medische technologie, creatieveindustrie en marine/offshore sector.

Naast exposeren op de beurs, doet Embed mee aan Design Automation & Embedded systems. Dit seminar vindt plaats op 28 september. Lourens Rozema presenteert namens Embed: ‘Smartphones, tablets en app toepassingen in embedded elektronica’.

U kunt zich nu gratis aanmelden voor bezoek van HET Instrument en voor deelname aan Design Automation & Embedded systems.

Embed nodigt u van harte uit voor HET Instrument, waar u de nieuwste technologische ontwikkelingen ziet en kennis kunt maken met interessante partijen.

Tot ziens in de RAI!