Bezoek ambassadeur Letland

De Letse ambassadeur heeft op 25 oktober Embed Groningen bezocht. Het doel van het bezoek was het versterken van de band tussen Embed en Letland en het creëren van verdere samenwerking tussen Embed en Letse bedrijven.

Tijdens het bezoek hebben ambassadeur van Letland Z. Exc. Dhr. Māris Klišāns en hoofd van de vertegenwoordiging van de LIAA (Investment and Development Agengy of Latvia) in Nederland, mevr. Rita Rozite, Embed in contact gebracht met interessante Letse bedrijven. Embed heeft afgestemd welke kansen er voor Embed in Letland zijn en heeft informatie gekregen over de Letse cultuur en manier van zakendoen.

Mevr. Rozite benadrukte dat bij Letse bedrijven kwaliteit centraal staat, net als bij Embed. Dit maakt Letland een geschikt land om mee samen te werken. Verder groeit de Letse economie; dit sluit goed aan bij een groeiend bedrijf als Embed. Embed verwacht namelijk het komende jaar met 10 fte uit te breiden naar 23 fte en breidt de vestiging in Amsterdam uit met een engineering afdeling. Embed heeft klanten uit o.a. Nederland, de VS, Vietnam en Ierland.