Senior Software Engineer

Vacature: Senior Software Engineer

 

Groningen / Amsterdam / fulltime / per direct / functie voor onbepaalde tijd

Embed Engineering/Greensoter zoekt een Senior Software Engineer voor de vestiging in Groningen of Amsterdam.

Wat Embed doet

Embed is de R&D-afdeling van Greensoter. Greensoter ontwikkelt home automation producten voor woongemak en energiebesparing. Voor meer informatie: www.embed.nl & www.greensoter.nl

Wie wij zoeken

Wij zoeken een Senior Software Engineer voor de vestiging Groningen of Amsterdam. Het softwareteam is verdeeld over de vestigingen Amsterdam en Groningen.

Je bent enthousiast over softwareontwikkeling. Je Engels is goed en je wilt graag in een snelgroeiend internationaal bedrijf werken. Je hebt geen moeite met deadlines en het werken in een commerciële omgeving. Je kunt goed met engineers communiceren en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Verder kun je professioneel documenteren, zowel in het Engels als Nederlands. Je hebt ervaring met het schrijven van architectuurdocumenten, zoals ontwerpdocumenten.

Gevraagde kennis

  • Zeer ervaren in C.
  • Verstand van zowel embedded firmware als front-end software.
  • Ervaring met app ontwerp is een pré.
  • Andere gewenste kennis: open WRT, Angular (of een andere SPA), Cloud servers, Django, PostgreSQL en GitHub.

Taken

Je programmeert op hoog niveau. Je bent eindverantwoordelijk voor je eigen resultaten. Je denkt niet alleen aan je eigen werk, maar snapt welke plek jouw werk in het grote geheel heeft. Je kunt zelf goed urenschattingen maken en signaleert problemen in een heel vroeg stadium. Je zorgt dat het resultaat aan requirements voldoet. Je rapporteert aan de Senior Software Team Manager die overzicht over het gehele software ontwikkeltraject houdt.

Solliciteren

Past deze functie bij jou? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar HR Manager Rianne van den Berg via rvandenberg@embed.nl en vermeld de vacaturetitel. Vragen graag per e-mail.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Verder zijn we voor deze functie niet geïnteresseerd in samenwerken met ZZP’ers/bureaus.