Over ons

Embed ontwikkelt embedded elektronica op maat. Heeft u voor uw product of prototype de juiste embedded elektronica nodig en voldoen standaardcomponenten niet? Embed denkt dan op een innovatieve, creatieve en flexibele manier met u mee om tot de juiste oplossing te komen.

Aan uw wensen voldoen en kwalitatief hoogstaande elektronica ontwikkelen staat bij Embed centraal. De projecten die Embed uitvoert zijn zeer divers: van het ontwikkelen van sensoren voor de scheepvaart tot hightech medische apparatuur, toepassingen voor de kunst- en theatertechniek en oplossingen voor in de zorg.

De kennis en ervaring van Embed is uitgebreid, dankzij het diverse team dat altijd op de hoogte is van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Embed inventariseert uw wensen, ontwerpt hardware en/of software en ontwikkelt daarna prototypes. In een vervolgtraject helpt Embed u met behuizing ontwerp en met de productie van de embedded elektronica. Embed gaat graag een langetermijnrelatie met u aan.

Embed engineering is sinds eind 2015 het Research & Development bedrijf van GreenSoter B.V.

Heeft u hulp nodig bij de ontwikkeling van elektronica hardware, embedded software of FPGA design? Embed Engineering is u graag van dienst!