“EMBED ENGINEERING” ONTWIKKELING EN PRODUCTIE
VAN EMBEDDED HARD- & SOFTWARE

A GreenSoter Company

“EMBED ENGINEERING”
R&D bedrijf van GreenSoter

Bekijk de GreenSoter website

“EMBED ENGINEERING”
ELEKTRONICA HARDWARE EN FPGA DESIGN

"EMBED ENGINEERING"
EMBEDDED SOFTWARE ONTWIKKELING

"EMBED ENGINEERING" ONTWIKKELING VAN EMBEDDED
ELEKTRONICA OP MAAT

"EMBED ENGINEERING"
INTERACTIVE PRODUCTINNOVATIE

"EMBED ENGINEERING"
PARTNERS IN PRODUCTONTWIKKELING

Bekijk de website van onze vaste partner GreenSoter

Over ons

Embed ontwikkelt embedded elektronica op maat. Heeft u voor uw product of prototype de juiste embedded elektronica nodig en voldoen standaardcomponenten niet? Embed denkt dan op een innovatieve, creatieve en flexibele manier met u mee om tot de juiste oplossing te komen.

Aan uw wensen voldoen en kwalitatief hoogstaande elektronica ontwikkelen staat bij Embed centraal. De projecten die Embed uitvoert zijn zeer divers: van het ontwikkelen van sensoren voor de scheepvaart tot hightech medische apparatuur, toepassingen voor de kunst- en theatertechniek en oplossingen voor in de zorg.

De kennis en ervaring van Embed is uitgebreid, dankzij het diverse team dat altijd op de hoogte is van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Embed inventariseert uw wensen, ontwerpt hardware en/of software en ontwikkelt daarna prototypes. In een vervolgtraject helpt Embed u met behuizing ontwerp en met de productie van de embedded elektronica. Embed gaat graag een langetermijnrelatie met u aan.

Embed engineering is sinds eind 2015 het Research & Development bedrijf van GreenSoter B.V.

Heeft u hulp nodig bij de ontwikkeling van elektronica hardware, embedded software of FPGA design? Embed Engineering is u graag van dienst!

 

R&D bedrijf van GreenSoter

Embed engineering is sinds eind 2015 het Research & Development bedrijf van GreenSoter B.V. GreenSoter is een van oorsprong Nederlands bedrijf met vestigingen in Nederland, China en de Verenigde Staten.

Elektronica ontwikkeling

Embed ontwikkelt op een professionele manier embedded elektronica. Embed ontwerpt de elektronica volgens de wensen van de klant en maakt gebruik van de jarenlange ervaring van hoog-opgeleide engineers. Als standaard

Elektronica productie

Elektronica productie Embed verzorgt voor klanten de productie van elektronica. Nadat Embed een ontwikkeling heeft gedaan, heeft de klant prototypes ontvangen. Deze prototypes wil de klant vaak op de markt

Embedded software

Embed voorziet haar custom elektronica van de juiste embedded software. Deze software sluit precies aan op de hardware én op de wens van de klant. Embed heeft jarenlange ervaring in

FPGA & VHDL design

Embed maakt vaak gebruik van FPGA's. Deze bieden veel voordelen voor het flexibel ontwikkelen van een embedded software applicatie, omdat ze veel flexibiliteit bieden ten opzichte van conventionele bouwstenen en/of

Our Works

Vacatures

JUNIOR SOFTWARE ENGINEER

Kom ons team versterken!
Embed is opzoek naar een enthousiaste Junior Software Engineer! Kom jij ons versterken?
Lees meer →

MEDIOR SOFTWARE ENGINEER

Software in Groningen
Voor ons team in Groningen zoeken wij een medior software engineer. Als software engineer ontwikkel je nieuwe software voor de meest moderne producten.
Lees meer →

WEBDEVELOPER

Voor zowel front-end en back-end!
Op basis van de ontwerpen van de interaction designer en visual designer, ontwikkel je de Front-End en Backend van een website.
Lees meer →